Vítejte na draftsight-forum.cz


Jak se teda Draftsight dá koupit?

  • Autor
  • Zpráva
Offline

admin

Administrátor

  • Příspěvky: 305
  • Registrován: úte 09. srp 2011 8:43:40

Jak se teda Draftsight dá koupit?

Příspěvekpát 12. dub 2019 19:02:37

Pokud jste byli dosud zvyklí na to, že jste využívali free verze a řešit jste museli pouze aktivaci software, tak teď možná nevíte, jak se DraftSight dá koupit.

Je nabízen na e-shopu, kde si zvolíte, jakou úroveň byste chtěli zakoupit. Pevné licence DraftSight Professional a DraftSight Premium jsou nabízeny jenom jako roční předplatné. Po zvolení typu a množství licencí a vyplnění potřebných údajů k zakoupení Vám bude zaslán e-mail s potřebnými informacemi a také sériovým číslem, které zadáte při instalaci. Program bude fungovat 1 rok a zhruba měsíc přes skončením předplatného budete informováni o možnoszi prodloužení. Pokud software neprodloužíte, nebude po vypršení platnosti předplatného dále fungovat.

Licence označené jako DraftSight Enterprise a DraftSight Enterprise Plus jsou síťové (fungují přes manažera na licenčním serveru). Většinou je využívají firmy, které potřebují více licencí a jejich jednodušší správu a možnost "vypůjčovat si" licence na jednotlivé počítače zaměstnanců, kteří tak můžou mít licenci na určitý čas a pak ji zase vrátí. Tyto licence se nabízejí jako roční předplatné, nebo jako licence trvalé.
Pokud je chcete zakoupit, spojte se prodejcem. Ten s Vámi probere vše potřebné.

Ceny DraftSight
Admin

Zpět na Obecné dotazy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron